Fashiontips på nett

FashiontipsMed stadig ny informasjon om kleskolleksjoner, nye trender og moter, er det fort gjort å bli forvirret om man søker etter fashiontips på nettet. En enklere måte å finne gode råd og inspirasjon til å friske opp sin egen stil, er gjennom blogger. Finner man en blogger som man virkelig liker er det et flott utgangspunkt for kontinuerlig nye ideer og tips til hva man kan gjøre selv. For å hjelpe deg finne akkurat den bloggen som passer deg, deler vi her de sidene vi alltid holder et øye med.

Park & Cube

Parkandcube.com er bloggen til Shini Park. Født i Seoul, vokst opp i Warsaw, og nå bosatt i London hvor hun jobber som designer og fotograf. Selv om Park kun driver bloggen på fritiden, har hun fått stor oppmerksomhet og har blitt intervjuet i store magasiner som Vogue, Glamour, Company og Grazia for å nevne noen. Park & Cube er en blanding mellom en luksus moteblogg og en guide til hva som er “hot or not” i London. Hva som kjennetegner bloggen er kvaliteten og detaljene på bildene tatt. Det kommer klart fram at Park kan sitt håndverk.

Style Bubble

Susie Lau, eller Susie Bubble, er forfatteren av bloggen stylebubble.co.uk. Med nesten en kvart million følgere på twitter er hun en av de største og mest kjente bloggerne innen fashion. Lau kan stadig vekk sees på førsterad på internasjonale moteoppvisninger, eller sett farte fra møte til møte med kjente designere. Som tidligere redaktør for motemagasinet Dazed Digital er Susie nå en heltidsblogger. Siden ble lansert i 2006 og i 2010 sa ingen andre enn New York Times at Lau hadde oppnådd en: “kultlignende satus blant designere, stylister og horder av moteinteresserte mennesker som elsker hennes unike entusiasme.”

The Man Repeller

Leandra Medine, bloggeren bak manrepeller.com var nylig satt opp på Forbes liste, “Topp 30 under 30”, i kategorien “mest innflytelsesrike trendsetter.” Leandra som startet bloggen i 2010 har også blitt en publisert forfatter med boken som hadde den engelske tittelen “The Man Repeller: Seeking Love. Finding Overalls.”

Besøkende til Medines side blir møtt av en autentisk, ærlig og fasjonabel blogg. Med fokus på vintage-klær, lett humor og en underliggende idé om at alle burde gå med det de føler seg mest komfortabel med, er The Man Repeller et friskt pust i en bloggverden dominert av “outfit of the day.”

Style Scrapbook

På stylescrapbook.com finner vi Andy Torres, hjernen bak bloggen. Oppvokst i Mexico men nå bosatt i Amsterdam. Hun er en fashionblogger, designer og tv personlighet som har samarbeidet med merkevarene MANGO og Canon. Hun har også tidligere gitt en TED Talk presentasjon om hva som skal til for å bli en suksessfull blogger.

Style Scapbook er akkurat som den burde være, en god samling av fashion, stil og personlighet. Med bilder fra gatene i Amsterdam og andre verdensmetropoler, tar Andy oss med på et moteeventyr hvor høydepunktet alltid ligger i klærne.

The Glamourai

Kelly Framel er en New-York basert stylist og designer som jobber sammen med kjente Dolce & Gabbana og Oscar de la Renta. Bloggen TheGlamourai.com ble startet i 2008 og var i starten kun ment for venner og bekjente, men har siden utviklet seg til å bli en av de mest besøkte fashion bloggene på nettet. Her finnes alt fra interiør design til eksklusiv mote, og intervjuer med mennesker i moteindustrien.  Alle som har gitt Framels blogg et besøk skjønner fort hvorfor den har utviklet seg til å bli et mekka for alle som er glad i fashion.