Motemagasiner

MotemagasinerFor de av oss som er interessert i mote og fashion, så er motemagasiner en flott måte å holde seg oppdatert på de siste trendene. Her er våre favoritter:

Cosmopolitan

Cosmopolitan er blitt utgitt i mer enn ett århundre nå, og bladet som gjerne er kjent som Cosmo, gir leseren alt fra stil og skjønnhetstips til intervju med kjendiser. De er også kjent for for sine spørreundersøkelser som ofte er grunnlaget for artikler om forhold og dating.

Populære deler av magasinet som kommer ut hver måned er en spalte kalt “Månedens aktiviteter”. Det er en morsom samling av forskjellige ting som forslag til ny musikk, anbefaling av bøker, og forslag til nye klesstiler. “Avsløringer” er en annen populær del hvor lesere sender inn og deler sine mest flaue øyeblikk. Ellers tar hver utgave for seg det siste av motetrender og diskuterer temaer som kvinner og karriere.

Elle

Elle hadde sin første utgave i 1945 og fokuserer på det siste innen fashion, skjønnhet, helse og underholdning. I tillegg så dekker de forskjellige temaer som politikk, karriere og problemer i parforhold. Elle, som betyr henne på fransk, blir utgitt i 60 land og har en egen norsk versjon. Det blir publisert 12 ganger i året og har flere spesialutgaver som “Kvinner i Hollywood”, “Kvinner i musikk” og egne utgaver for vår og høstmoter.

Det meste av innholdet til bladet er delt i to seksjoner. Førstedelen har alt om det siste innen fashion og mote, og sluttdelen er en egen kategori som omhandler helse, trening og skjønnhet.

Vanity Fair

Vanity Fair er et ikonisk moteblad som handler om fashion, skjønnhet, og dagsaktuelle temaer fra populærkulturen. I hver utgave er det portrettintervjuer av kjendiser og en kåring av månedens best kledde mann og kvinne. De får også en egen seksjon i bladet som blir brukt til å gi leseren inspirasjon og nye ideer til hva som kan brukes i sin egen stil.

Bladet har også lengre artikler om temaer som politikk, dagsaktuelle hendelser, Hollywood og karriere.

Vogue

Vogue magasinet er et “must” for alle moteinteresserte. Hver utgave ser nærmere på forskjellige stiler og påvirkningen den har og har hatt på kulturen. Bladet har lang tradisjon bak seg og publiseres månedlig.

Vogue er regnet som en av tungvekterne innen design og mote med et mål om å inspirere kvinner til å prøve nye stiler og trender. Hovedfokuset til magasinet er artikler om fashion og intervju med kjente mennesker. I tillegg dekker de også store temaer som politikk og klima.

Noen av de mest populære innslagene i hver ny utgave er en spalte som dekker anbefalinger til hvordan man kan kle seg, og en oppsummering av det siste innen reise, underholdning og design.

GQ Magazine

Som et alternativ til de kvinnedominerte magasinene, finnes GQ. Det er et magasin som dekker det siste innen nye trender og mote for menn. En stor del av bladet dekket også forskjellige temaer som parforhold, sport, underholdning, helse og politikk. GQ, tidligere kjent som Gentlemen’s Quarterly, har blitt utgitt i over 50 år, og kommer ut med en ny utgave hver måned.